Bavlněné povlečení Den v Paříži, noc v Londýně - II. jakost

Kód:
22-5693222836-005_38
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 399 Kč
Cena bez DPH: 329,75 Kč
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto

Bavlněné povlečení Den v Paříži, noc v Londýně - II. jakost

SVÍTÍCÍ BAVLNĚNÉ POVLEČENÍ DEN V PAŘÍŽI, NOC V LONDÝNĚ - II. jakost

Ložní prádlo zářící ve tmě může být zábavným a kreativním doplňkem vaší ložnice a dodá vašemu spacímu prostředí nádech magie a zázraku.

Upozornění

Povlečení je mírně ušpiněno. Produkt je zařazen do II. jakosti a odpovídá i cenou. Koupí tohoto produktu berete tuto skutečnost na vědomí. 

Materiál:

Povlečení jsou vyrobené z bavlny a jsou prodyšné, pohodlné a měkké na dotek. Bavlna je přírodní materiál, a proto je povlečení vhodné pro celoroční použití a ocení jej i alergici. Jeho další výhodou je stálobarevnost a to, že drží tvar i po mnoha vypráních. Povlečení má zapínání na druky.

 Balení obsahuje:  

  • 1x povlak na polštář o rozměru 70x90cm
  • 1x povlak na přikrývku o rozměru 140x200cm

 Údržba:    

  • Povlečení doporučujeme prát naruby, zapnuté, používat prací prostředky na barevné prádlo a při max. teplotě 40°C.
  • Před prvním použitím také doporučujeme povlečení vyprat.
  • Nejlepšího estetického efektu dosáhnete sladěním barvy prostěradla s povlečením, níže doporučujeme protěradla barevně ladící s tímto povlečením.

Povlečení Den v Paříži, noc v Londýně je jedinečný a vizuálně přitažlivý typ povlečení, který obsahuje fluorescenční materiály, které vytvářejí zářivý efekt, když zhasnou světla. Toto povlečení je navrženo tak, aby přineslo do ložnice nádech novosti a zábavy.

  • Materiál:

Povlečení Den v Paříži, noc v Londýně je vyrobeno z bavlny, stejně jako běžné povlečení. To, co je odlišuje, je přidání fluorescenčních sloučenin, které způsobují, že obrysy při vystavení světlu září a poté uvolňují tuto uloženou světelnou energii ve tmě.

  • Design:

Design zahrnuje jedinečnou scénu dvou slavných památek, která poskytuje přechod ve světle a tmě. Zobrazí jednu scénu po druhé. Zářivý efekt na těchto vzorech dokáže v ložnici vytvořit hypnotickou a magickou atmosféru.

  • Nabíjení:

Aby povlečení svítilo, musíte ho nabíjet vystavením světelnému zdroji po určitou dobu. Může to být přirozené sluneční světlo nebo umělé světlo z lamp nebo stropního osvětlení.
Nejlépe bude svítit při nabíjení ze slunečního nebo bílého světla. Intenzita světelného zdroje ovlivní záři, jasnější světlo bude mít za následek vysokou záři.

  • Pratelnost:

Mnoho povlečení svítících ve tmě je navrženo tak, aby je bylo možné prát v pračce. Nadměrné praní a vysoké sušení však může životnost zářivého efektu zkrátit, proto je důležité dodržovat pokyny pro péči.

  • Bezpečnost:

Toto povlečení je bezpečné a nepředstavuje žádná zdravotní rizika. 

  • Estetický dojem:

Toto povlečení je často vybíráno pro svůj estetický dojem a jedinečnou atmosféru, kterou v ložnici vytváří. Oblíbený může být zejména u dětí a dospívajících, ale pro jeho hravost a kouzelné vlastnosti si ho oblíbí i dospělí.

amater

 

 

 

 

Materiál:bavlna
Rozměr polštáře:70x90 cm
Rozměr přikrývky:140x200 cm
Zapínání:druky-knofliky
Obsah balení:1x povlak na polštář a přikrývku
Body Global:0,05
Gramáž:130 g/m2
Upozornění:II. jakost

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží