Onyxový tácek velký

Kód:
5693226346-020_38
Termín dodání:
1-2 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 399 Kč
Cena bez DPH: 329,75 Kč
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto

Onyxový tácek velký

Jedinečná designová dekorace, která díky svému lesku, barevné kresbě a průsvitnosti při prosvícení, navozuje pocit luxusu. Polodrahokam Onyx má také mnoho pozitivních účinků na lidské tělesné i psychické zdraví.


  • Používání:
    Tento produkt lze použít k získání pozitivní energie, jako dekorativní předmět i jako dárek. Lze použít i jako organizér parfémů.
    Dokáže odolat úskalím každodenního používání a snadno se nepoškodí.


  • Vlastnosti:

Už od starověku byl onyx považován za polodrahokam a používal se k výrobě šperků a liturgických předmětů. O onyxu se traduje, že poskytuje poučení z minulých chyb a mírní staré životní křivdy, kterými jsme v současném životě ovlivňováni. Dále je onyx označován za kámen poskytující harmonii a vnitřní klid a neposlední řadě přinášející štěstí.

Výrobky z onyxu se vyznačují jedinečnou kresbou, velikostí zrna a širokou paletou odstínů, které se pohybují od světlé, nekonečně mnoha odstínů hnědé, přes zelenou až po černou. Nejvýraznější vlastností onyxu je ale jeho průsvitnost. Podsvícením kamene vznikne krásný efekt, díky kterému vynikne jeho kresba a barvy, proto jsou dekorace z onyxu v domácnostech tak velmi oblíbené.

  • Balení obsahuje:
  • 1 kus onyxového tácku
  • Rozměry:
  • Průměr: 25 cm
  • Tloušťka: 2 cm


  • Více o produktu:

Onyx je přírodní materiál a každý produkt z něj vyrobený je naprosto jedinečný. Výrobky se mohou od produktové fotografie mírně lišit tvarem, velikostí, ale hlavně zabarvením. Není jediný kus, který by byl naprosto identické barvy, proto vám nemůžeme poslat úplně stejné zbarvení jako vidíte na fotografii. Do poznámky v objednávce nám ale napište, které zabarvení preferujete a my se vám pokusíme vyhovět. 

Čištění a nabíjení: čistí se pod tekoucí vodou co nejčastěji, stejně tak i nabíjení se provádí co nejčastěji. Některé kameny se nabíjí na přímém slunci, jiné za denního světla, ale přímé slunce jim nevyhovuje a jsou i takové, které se mohou nabíjet pouze v noci, za působení měsíce, protože sluneční svit je znehodnocuje.
Výběr kamene se doporučuje podle osobních pocitů a sympatií, na každého člověka působí kámen jinak, proto je dobré rozhodovat se opravdu sám podle sebe. Chci-li opravdu dobře využít možnosti, které mi nabízí, musí mi prostě sednout a líbit se, musí se ke mně hodit, potom mi teprve může dodat to, co od něj očekávám.

  

UPOZORNĚNÍ:

Všechny informace vlivu kamene Onyx na lidský organismus a psychiku, běžně nazývané jako „léčebné vlastnosti“ onyxu, čerpáme z obecně dostupných zdrojů. Jedná se o informace navazující na dávné lidové tradice a zkušeností, které nejsou jakkoliv vědecky ověřeny a rozhodně nenahrazují odbornou lékařskou péči!

B:B

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží