Bavlněné povlečení Vánoce na bílé 140x200, 70x90 cm

Kód:
5693222850-020_38
Termín dodání:
1-2 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 399 Kč
Cena bez DPH: 329,75 Kč
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto

Bavlněné povlečení Vánoce na bílé 140x200, 70x90 cm

Bavlněné povlečení - Vánoce na bílé:

Materiál:

Toto povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny, je prodyšné, příjemné a jemné na dotek. Bavlna je přírodní materiál, takže povlečení z ní je vhodné pro celoroční použití a ocení ho i alergici. Další jeho výhodou je stálobarevnost a to, že drží tvar i pomnoha vypráních. Povlečení má zapínání na knoflíky.

 Balení obsahuje:  

  • 1x povlak na polštář o rozměru 70x90cm
  • 1x povlak na přikrývku o rozměru 140x200cm

 Údržba:    

Povlečení doporučujeme prát naruby, zapnuté, za použití pracích prostředků na barevné prádlo a při maximální teplotě 40°C, lze jej sušit v bubnové sušičce nastavené na příslušný program. Doporučujeme také povlečení před prvním použitím vyprat. Konkrétní ošetřovací symboly jsou uvedeny přímo u výrobku.

Nejlepšího estetického efektu docílíte barevným sladěním prostěradla s povlečením, níže vám doporučujeme prostěradla, která barevně ladí s tímto povlečením. Vybírat můžete nejen z různých barev, ale i materiálů. Nechejte se inspirovat naším doporučením. 

Vánoční pohádky:

Vánoční radost je zářivá a nakažlivá emoce, která proniká vzduchem během svátečního období. Jsou to třpytivá světla, která proměňují obyčejné ulice v kouzelné říše, osvětlující tmavotu pestrobarevným zářením. Jsou to melodie známých koled, které se linou domovy i obchody, přivádějí zpět milované vzpomínky a vkládají do nás pocit jednoty.

Radost z Vánoc se nachází v smíchu sdíleném během setkání, kdy se rodiny a přátelé scházejí, aby oslavovali a posilovali své pouto. Je to akt dávání, nejen dáreků, ale také laskavosti a soucitu těm potřebným, připomínající nám pravý duch tohoto období.

Vůně čerstvě upečených sušenek a teplý nádech horkého kakaa nabízejí útěchu, zatímco pohled na vánoční punčochy visící u krbu vyvolává dětskou radost. Ať už jde o vzrušení z rozbalování dárků nebo tišší okamžiky zamyšlení, vánoční radost spočívá v očekávání, vděčnosti a lásce.

Krajiny pokryté sněhem přidávají špetku kouzla, zvou nás k tomu, abychom objímali krásu tohoto období. Je to pocit údivu, když děti hledí na saně Ježíška na noční obloze, a klid, který přinášejí tiché noci a slib nových začátků.

Ve své podstatě je vánoční radost pocit, který přesahuje věk a kulturu, připomínající nám, abychom si vážili přítomnosti, propojili se s naším vnitřním dítětem a šířili teplo i v nejchladnějších časech.

Více o bavlněném povlečení:

Bavlněné povlečení je oblíbenou volbou povlečení díky svému pohodlí, prodyšnosti a všestrannosti.

 Materiál:

Bavlněné povlečení je vyrobeno z přírodních bavlněných vláken, které pocházejí z chloupků bavlníkových semen. Tento přírodní materiál je známý pro svou měkkost a pohodlí.

Prodyšnost:

Bavlna je vysoce prodyšná, umožňuje cirkulaci vzduchu a odpařování vlhkosti, což pomáhá regulovat tělesnou teplotu během spánku. Díky této vlastnosti jsou vhodné do různých klimatických podmínek.

Pohodlí: 

Měkká a hladká textura bavlněného povlečení poskytuje pohodlný povrch na spaní. Díky opakovanému praní se často stávají ještě měkčími a pohodlnějšími.

Trvanlivost: 

Bavlněná prostěradla jsou obecně odolná a snesou pravidelné používání a praní bez výrazného opotřebení, zejména odrůdy s vyšším počtem nití.

Hypoalergenní:

Čistá bavlna je hypoalergenní a méně pravděpodobně způsobí alergické reakce nebo podráždění pokožky ve srovnání se syntetickými materiály. Je to dobrá volba pro lidi s citlivou pokožkou nebo alergiemi.

Absorpce:

Bavlněné povlečení má vynikající vlastnosti odvádění vlhkosti, které pomáhá odvádět pot a udržuje vás v suchu po celou noc.

Rozmanitost:

Bavlna je k dispozici v různých typech, jako je egyptská bavlna, Pima bavlna a organická bavlna, z nichž každá má své vlastní jedinečné vlastnosti. Egyptská a pima bavlna jsou známé svými delšími vlákny, která přispívají k hladšímu a luxusnějšímu povlečení.

Počet nití:

Počet nití se týká počtu nití vetkaných do jednoho čtverečního palce látky. Počet nití mezi 200 a 800 je považován za vhodný pro bavlněné povlečení.

 Snadná údržba:

Bavlněné povlečení se poměrně snadno udržuje. Většinu lze prát v pračce a lze je sušit v sušičce, takže jsou vhodné pro každodenní použití.

Estetický vzhled:

Bavlněné povlečení je k dispozici v široké škále barev, vzorů a designů, což vám umožní sladit vaše povlečení s dekorem vaší ložnice.

Celoroční použití:

Bavlna díky svým termoregulačním vlastnostem je vhodná pro všechna roční období. V létě vás ochladí a v chladnějším počasí zahřeje.

Srážlivost:

Bavlněné povlečení se může po prvních několika praních trochu srazit, ale to lze minimalizovat dodržováním pokynů pro péči a vyhýbáním se vysokým teplotám při sušení.

Dlouhá životnost:

Při správné péči může kvalitní bavlněné prostěradlo vydržet mnoho let a nabízí dlouhodobou hodnotu vaší investice.

Materiál:100% bavlna
Rozměr polštáře:70x90 cm
Rozměr přikrývky:140x200 cm
Zapínání:knoflíky
Obsah balení:1x povlak na polštář a přikrývku
Doba odeslání:do 2 dnů
Gramáž:135 g/m2
Body Global:0,20

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží