DIANA 5 SEATER zahradní plastový set - grafit

Kód:
Z0588R1--4102_23
Termín dodání:
1-3 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 10 190 Kč
Cena bez DPH: 8 421,49 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto

DIANA 5 SEATER zahradní plastový set - grafit

Představujeme Vám zahradní plastový set DIANA 5 SEATERS v elegantním grafitovém provedení, který sjednocuje pohodlí a styl na Vaší terase nebo zahradě. Tento sofistikovaný set, inspirovaný přírodou, je vytvořen z lisovaného plastu s okouzlujícím imitací ratanu, poskytující nejen estetický dojem, ale také dlouhodobou odolnost vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám. POHODLÍ S PODUŠKAMI Pohodlné šedé podušky, a to jak sedáky, tak i opěrky, nabízejí neuvěřitelný komfort a zároveň díky svému snímatelnému a pratelnému potahu zaručují snadnou údržbu. STOLEK 2v1 - STŮL A ÚLOŽNÝ BOX Praktický stolek, sloužící rovněž jako úložný box, vám umožňuje udržet Vaše venkovní prostory uklizené a pohodlně uschovat předměty při nečekaném přívalu povětrnostních vlivů. EKOLOGICKÝ PŘÍSTUP A ODOLNOST VŮČI POČASÍ Díky odolnosti vůči UV záření se můžete bez obav těšit na dlouhé hodiny slunečního svitu s Vašimi blízkými, zatímco se těšíte na svěží pocit z venkovního posezení. Nejenže je tento set příjemný pro oči, ale také příjemný k životnímu prostředí, protože je vyroben z recyklovaného plastu, čímž přispíváte k ochraně naší planety. SNADNÁ MONTÁŽ Jeho inteligentní design umožňuje snadnou montáž bez potřeby nářadí, díky plastovým šroubům, které zajišťují pevnost a stabilitu jednotlivých dílů. Sestava je navržena pro pět osob, což zaručuje dostatek prostoru pro Vás a Vaše hosty, abyste si užili nezapomenutelné chvíle plné radosti a pohody. Nechte se okouzlit kvalitou, pohodlím a stylovým designem zahradního plastového setu DIANA 5 SEATERS v grafitovém provedení a udělejte ze své zahrady nebo terasy oblíbené místo pro relaxaci a společenské setkání.
obsah setu:2x křeslo, 1x sofa, 1x stolek
šířka křesla:63 cm
hloubka křesla:65 cm
výška křesla:76 cm
šířka sofa:182 cm
hloubka sofa:65 cm
výška sofa:76 cm
šířka stolu:76 cm
hloubka stolu:58 cm
výška stolu:45 cm
nosnost křesla:110 kg
nosnost sofa:3x 110 kg
nosnost stolu:50 kg
materiál:lisovaný plast (polypropylen)
barva:šedá + šedé podušky
rozměr balení:120x80x63 cm
hmotnost celkem:45 kg
materiál balení:karton

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží