DIANA 4 SEATER zahradní plastový set - grafit

Kód:
Z0587R1--4101_23
Termín dodání:
1-3 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 8 490 Kč
Cena bez DPH: 7 016,53 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto

DIANA 4 SEATER zahradní plastový set - grafit

Zahradní plastový set DIANA 4 SEATERS v elegantním grafitovém provedení je ztělesněním dokonalého spojení elegance a praktičnosti pro Vaše venkovní posezení. Tento nadčasový set přináší pohodlí a styl do Vaší zahrady či terasy, zatímco se vypořádává s výzvami venkovního prostředí s nekompromisní odolností. STOLEK 2v1 - STŮL A ÚLOŽNÝ BOX Jeho sestava zahrnuje důmyslně navržený stůl s funkcí úložného boxu a dvojici křesel doplněných o sofistikovanou dvousedačku. Každý kus je pečlivě zkonstruován z lisovaného plastu v elegantním ratanovém designu, který dodává Vaší zahradě moderní nádech a působivý vzhled. POHODLÍ S PODUŠKAMI, ODOLNOST VŮČI POČASÍ Nejenže set DIANA 4 SEATERS nabízí krásu, ale také praktičnost díky odnímatelným a pratelným šedým opěrkovým i sedacím poduškám, které zajišťují maximální pohodlí během venkovního odpočinku. Díky odolnosti vůči UV záření a jednoduché montáži bez potřeby nářadí je tento set ideální volbou pro ty, kteří hledají stylové a snadno udržovatelné zahradní vybavení. EKOLOGICKÝ PŘÍSTUP A navíc, můžete mít pocit dobrého svědomí, protože tento set je vyroben z recyklovaného plastu, což z něj činí šetrnou volbu pro životní prostředí. S kapacitou pro čtyři osoby je DIANA 4 SEATERS perfektní volbou pro každou rodinnou oslavu, venkovní grilování nebo jednoduše pro chvíle klidu a relaxace pod širým nebem. Dovolte si zvýraznit svůj venkovní prostor tímto inovativním setem, který kombinuje krásu, komfort a udržitelnost do jednoho.
obsah setu:2x křeslo, 1x sofa, 1x stolek
šířka křesla:63 cm
hloubka křesla:65 cm
výška křesla:76 cm
šířka sofa:122 cm
hloubka sofa:65 cm
výška sofa:76 cm
šířka stolu:76 cm
hloubka stolu:59 cm
výška stolu:45 cm
nosnost křesla:110 kg
nosnost sofa:2x 110 kg
nosnost stolu:50 kg
materiál:lisovaný plast (polypropylen)
barva:grafit + šedé podušky
rozměr balení:120x80x57 cm
hmotnost celkem:37 kg
materiál balení:karton

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží