STORA WAY PLUS XL zahradní plastová skříň - grafit

Kód:
Z0101TA--5000_23
Termín dodání:
1-3 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 5 590 Kč
Cena bez DPH: 4 619,83 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto

STORA WAY PLUS XL zahradní plastová skříň - grafit

Představujeme Vám revoluční řešení pro Vaši zahradu - STORA WAY PLUS XL, jedinečná zahradní skříň, která spojuje nadčasový design s praktickou funkčností. S touto skříní můžete mít veškeré Vaše zahradní vybavení pohodlně uložené a zároveň snadno přístupné. SNADNÉ OTEVÍRÁNÍ A PŘÍSTUP S nesmírně praktickými dvoukřídlými dveřmi a otevíracím víkem, které lze ovládat snadno a hladce díky pístům (vzduchovým vzpěrám), se dostanete ke svému vybavení během okamžiku. Přístup do skříně je navíc ještě usnadněn šikmým prahem, který umožňuje snadné uskladnění například popelnic nebo jiných předmětů. EKOLOGIE A ODOLNOST VŮČI POČASÍ Tato skříň není pouze praktická, ale také odolná. Vyrobená z recyklovaného plastu, odolává nejen UV záření, ale také různým povětrnostním vlivům, což z ní činí dokonalého partnera pro Vaši zahradu. S možností uzamykání navíc můžete mít jistotu, že Vaše cennosti jsou v bezpečí. OBJEM 1 270 L S kapacitou až 1 270 L můžete uskladnit veškeré zahradní nářadí, nábytek nebo dokonce hračky, čímž si udržíte svou zahradu v dokonalém pořádku a bez nepořádku. SNADNÁ MONTÁŽ A ÚDRŽBA Instalace není žádným problémem díky možnosti snadné montáže běžným nářadím. Údržba je ještě jednodušší - stačí mýdlová voda a hadřík a skříň září jako nová. ELEGANTNÍ PROVEDENÍ Eleganci dodává její imitace dřevěného povrchu, která je doplněna barevným provedením grafitových stěn a světle šedého víka, čímž se skříň stává nejen praktickým prvkem, ale také stylovým doplňkem Vaší zahrady. Se skříní STORA WAY PLUS XL si můžete užít svou zahradu naplno, aniž byste se museli obávat nepořádku nebo špatného počasí. Nechte tuto skříň pracovat pro Vás a užijte si klidu a pohody na Vaší zahradě.
šířka výrobku:145 cm
hloubka výrobku:85 cm
výška výrobku:134 cm
hmotnost celkem:25 kg
objem:1 272 L
materiál:plast
barva:grafit, světle šedá
rozměr balení:149x86x22 cm
materiál balení:PE obal (igelit)

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží