PORTOFINO zahradní plastový úložný box 270 L - hnědá

Kód:
Z0176R1--3500_23
Termín dodání:
1-3 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 1 990 Kč
Cena bez DPH: 1 644,63 Kč
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto

PORTOFINO zahradní plastový úložný box 270 L - hnědá

Představujeme Vám zahradní plastový úložný box PORTOFINO 340 l v elegantní hnědé barvě - ideální řešení pro Vaše zahradní úložné potřeby! UDRŽITELNOST A KVALITA Tento multifunkční box je vyráběn z recyklovaného materiálu, což z něj činí ekologicky šetrnou volbu pro Váš venkovní prostor. Jeho konstrukce je vysoce odolná vůči škodlivému působení UV záření, což zajišťuje dlouhou životnost a zachování jeho původního vzhledu. SNADNÁ MONTÁŽ A ÚDRŽBA Díky jednoduché montáži můžete mít tento box připraven k použití již po chvíli, co si jej přinesete domů. Jeho údržba je také snadná a bezstarostná. Stačí použít mýdlovou vodu a hadřík a váš PORTOFINO bude zářit jako nový! PROSTOR K UKLÁDÁNÍ I SEZENÍ PORTOFINO 340 l nabízí prostorný úložný prostor, který je ideální pro uschování zahradních polštářků, hraček, nářadí a mnoho dalšího. Díky jeho velké nosnosti až 250 kg můžete také využívat víko boxu jako pohodlné místo k sezení. Tímto způsobem můžete snadno vytvořit další posezení na Vaší zahradě. ELEGANTNÍ DESIGN A BEZPEČNOST Imitace ratanového povrchu na bočních stěnách a dřevěného na víku dodává PORTOFINO 340 l luxusní vzhled, který se bude skvěle hodit k jakémukoli zahradnímu designu. Jeho hnědá barva je vkusná a neutrální, takže se dokonale sladí s okolím. Tento box má také možnost uzamčení, což zajišťuje bezpečné uložení Vašich cenností a nábytku. PORTOFINO 340 l v hnědé barvě je tím nejlepším způsobem, jak udržet Váš zahradní prostor v pořádku a organizovaný. S tímto boxem získáte nejen praktickou úložnou kapacitu, ale také stylový prvek pro Vaši zahradu. Nečekejte a získejte ho ještě dnes a udělejte si radost krásným a užitečným doplňkem pro svůj venkovní prostor.
šířka výrobku:124 cm
hloubka výrobku:55 cm
výška výrobku:56 cm
hmotnost celkem:11 kg
nosnost:250 kg
objem:340 L
materiál:plast
barva:hnědá
rozměr balení:121x56x13 cm
materiál balení:karton

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží