SIROLO plastové zahradní lehátko - grafit

Kód:
Z0952R0--4100_23
Termín dodání:
1-3 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 1 750 Kč
Cena bez DPH: 1 446,28 Kč
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto

SIROLO plastové zahradní lehátko - grafit

Zahradní pohodlí s polohovacím plastovým lehátkem SIROLO v imitaci pytloviny. RELAXACE POD ŠIRÝM NEBEM Venkovní plastové lehátko SIROLO je zde, aby Vaše venkovní odpočinkové zážitky posunulo na novou úroveň. S polohovatelnou opěrkou a schopností nastavit dokonalou vodorovnou polohu si můžete vychutnávat každý okamžik na své zahradě. Bez ohledu na to, zda toužíte po sluneční koupeli, relaxaci s knihou nebo snad jen odpočinku pod širým nebem, plastové lehátko SIROLOVám poskytne pohodlí, které si zasloužíte. ODOLNOST VŮČI UV ZÁŘENÍ S naším plastovým lehátkem SIROLOse nemusíte starat o škodlivé UV záření. Jeho odolnost vůči slunečnímu záření Vám zajišťuje, že zůstane krásné i po mnoha slunečných dnech. VYBERTE SI SVŮJ OBLÍBENÝ ODSTÍN Dostupné v různých atraktivních barevných provedeních, plastové lehátko SIROLOVám umožňuje vybrat si ten odstín, který nejlépe ladí s Vaším venkovním prostředím. Nechte svou zahradu zazářit ve Vašem stylu. EKOLOGICKY UDRŽITELNÉ Jsme hrdí na to, že naše lehátka jsou vyrobeny z recyklovaného plastu, čímž přispíváme k ochraně naší planety. Při nákupu plastového lehátka SIROLOděláte i dobrý skutek pro životní prostředí. JEDNODUCHÉ SESTAVENÍ Nemáte-li rádi složité montáže, nebojte se. Sestavení plastového lehátka NUMANA je snadné a rychlé, bez nutnosti používat složité nástroje. Díky jeho kompaktnímu designu ho můžete snadno přenášet a uskladňovat podle svých potřeb. PRO JEDNU OSOBU Venkovní plastové lehátko SIROLOje navrženo pro jednu osobu, což z něj činí dokonalý kousek pro osobní odpočinek a relaxaci. Užijte si venkovní život s plastovým lehátkem SIROLO v imitaci pytloviny. Připravte se na relaxaci a pohodlí, které jste si vždycky přáli.
šířka výrobku:186 cm
hloubka výrobku:60 cm
výška výrobku:29 cm
hmotnost celkem:8 kg
nosnost:110 kg
materiál:plast
barva:grafit
rozměr balení:61x80x17 cm
materiál balení:karton

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží