STAR 9024 - polstr na zahradní lehátko

Kód:
5142169024_34
Termín dodání:
1-3 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 2 369 Kč
Cena bez DPH: 1 957,85 Kč
Info linka:
PO - PÁ 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto

STAR 9024 - polstr na zahradní lehátko

STAR 9024 - polstr na zahradní lehátko Polstr na zahradní lehátko řady STAR je v provedení s obšitým lemem, 4x kroužkově prošitý v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Potah je nesnímatelný. Vyrobeno v České republice. Informace o produktu: rozměry polstru: 195 x 60 x 6 cm (výška x šířka x tloušťka) rozměry sedáku: 121 x 60 cm rozměry opěradla: 74 x 60 cm Materiál: potah: vysoce jakostní dralonová tkanina (jedná se o setkávaná barevná vlákna) výplň: molitan obalený do polyesterového rouna Informace o dralonové tkanině: dralon = polyakrylnitrilová vlákna (mezinárodní zkratka: PAN) jsou umělá textilní vlákna má vynikající odolnost proti vlivům světla, povětrnosti a mikroorganizmů pevnost je nižší než u jiných syntetických vláken a tím ale i nižší sklon ke žmolkování PAN vlákno je pružné a měkké, velmi vhodné k mísení s vlnou a jako alternativa k vlněným výrobkům praní je možné jen ve vlažné vodě, žehlení je většinou zbytečné, nemačká se Celkové rozměry podušek jsou uváděny s tolerancí plus /- 2 cm, konečný rozměr hotového výrobku vždy ovlivňuje jeho konkrétní zpracování (např. obšití, prošití apod.).
Barva:modrá
Vzor:jednobarevný
Výška polstru (cm):195
Šířka polstru (cm):60
Tloušťka polstru (cm):6
Materiál potahu:bavlněná směsová tkanina
Záruka:3 roky
Certifikaty:OEKO-TEX

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží