II. jakost výprodej

Závěsné houpací křeslo LOSNA černé II.jakost

Kód:
DE-VER-KJF-03N-2J
Termín dodání:
7-9 týdnů
Skladová dostupnost:
u dodavatele
Cena s DPH: 4 490 Kč
Cena bez DPH: 3 710,74 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Informace
  • Foto

Závěsné houpací křeslo LOSNA černé II.jakost

Rozměry: 104x197x104 cm
Materiál: látka, kov, plast

Zboží II. jakosti! Závěsné houpací křeslo s polstrováním. Tento výstřední kus nábytku zajistí nejen maximální pohodlí při relaxaci, ale bude také výrazným prvkem Vaší zahrady, altánu, terasy či posezení u bazénu. Díky volbě materiálu je křeslo lehce omyvatelné. Ocelová konstrukce s povrchovou úpravou zaručuje jednoduchou údržbu a dlouhou životnost. Sedací koš je vypletený umělým ratanem. Pohodlné sezení zaručuje polstrování. Vhodné i do interiéru. Průměr kruhové podstavy je 104 cm, hloubka koše je 69 cm, šířka sedáku 85 cm a výška ratanového koše je 120 cm. Dodáváme v demontovaném stavu. Poškození - u pár kusů je lehce podřená kovová konstrukce na různých částech (viz příklady poškození na obrázcích). Záruku na tento výrobek poskytujeme, ale nelze uplatnit reklamaci na výše popsané závady.

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

Záruka
2 roky
Rozměr
104x197x104 cm
Materiál
látka, kov, plast
Barva
Černá
kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží