Krbová kamna STAVIK

Kód:
5955440_30
Termín dodání:
1-2 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 34 990 Kč
Cena bez DPH: 28 917,36 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto

Krbová kamna STAVIK

Kupujete originální zboží přímo u výhradního distributora s garantovanou zárukou a možností využít autorizovaného servisu pro uplatnění případné reklamace.

 

S LIVIN¨ si vybíráte vysokou kvalitu a bezpečnost. Všechna naše kamna na dřevo jsou důkladně testovná na požární bezpečnost a snadné použití a samozřejmě mají označení CE. To znamená, že naše kamna splňují všechny evropské požadavky s ohledem na bezpečnost, životní prostředí a zdraví. Navíc splňují značku kvality EcoDesign 2022. To znamená, že kamna jsou velmi účinná a vypouštějí jen málo pevných částic. Stavik má čisté spalování a vysokou účinnost. Protože je oheň za sklem, nebudou vás obtěžovat létající jiskry a kouř. Kamna lze umístit pod střechu v interiéru i exteriéru.

Stavik má velmi vysokou účinnost 83 %. To znamená, že energeticky úsporná kamna mají energetický štítek A+. To vede k mnohem většímu množství tepla s menším množstvím paliva než u otevřeného krbu. Vylepšené techniky Staviku zajišťují výrazně čistější spalování dřeva.

Kamna připojíte ke komínu pomocí kouřovodů. Pro výběr optimálních dílů je třeba zvážit umístění hrdla kouřovodu na kamnech a umístění vstupuj komínu v místnosti. Nejčastěji používanými díly jsou kouřové roury a kolena. V případě, že průměr hrdla na kamnech neodpovídá průměru vstupu do komína, můžete použít redukce. Kouřovou redukci využijete pro regulací průměru na kamnech, komínovou redukci pak pro regulaci v místě připojení na komín. Dbejte na to, aby se průměr kouřovodu ve směru toku spalin nezužoval.

Vhodným dílem pro zakončení kouřovodu a jeho připojení na komín je přechodka do komína. Místo připojení kouřovodu do komína pak z estetických důvodů můžete zakrýt růžicí. Pro správnou funkci kouřovodu je nutné spalinový tok průběžně čistit, a to pomocí kartáčů.

Parametry:
Rozměry: 78 x 56 x 45 cm (VxŠxH)
Hmotnost: 98kg
Tepelný výkon: 10 kW
Vhodné pro místnosti okolo 170 m³
Účinnost: 83 %

Kamna jsou bezpečná a šetrná k životnímu prostředí. 

 

 

 

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží