Závěsné houpací křeslo VIGRA barva šedá

Kód:
DE-VER-KJ-VIGRA-SE
Termín dodání:
7-9 týdnů
Skladová dostupnost:
u dodavatele
Cena s DPH: 4 050 Kč
Cena bez DPH: 3 347,11 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Informace
  • Foto

Závěsné houpací křeslo VIGRA/NOELA barva šedá

Rozměry: 95x197x95 cm
Materiál: kov, plast

Závěsné houpací křeslo s polstrováním. Tento výstřední kus nábytku zajistí nejen maximální pohodlí při relaxaci, ale bude také výrazným prvkem Vaší zahrady, altánu, terasy či posezení u bazénu, ale také interiéru. Díky volbě materiálu je křeslo lehce omyvatelné. Kovová konstrukce s povrchovou úpravou zaručuje jednoduchou údržbu a dlouhou životnost. Sedací koš s kovovým rámem je vypletený umělým ratanem. Rozměry - hliníkový koš s umělým ratanem ( h x v x š) - 61 x 94 x 111 cm), rozměr kovového rámu ( 95 x 95 x 197 cm), hliníkový rám koše má průměr 25 mm, průměr rámu je 42 mm. Pohodlné sezení zaručuje polstrování s polštářky na volno, možno vyprat v pračce. Barevné provedení je je šedý kov/šedý ratan. Barva polstrování se může lišit. Dodáváme v demontu, v jedné krabici o velikosti 115/64/22 cm. Na zimu můžete jednoduše rozložit a uskladnit!

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

Záruka
2 roky
Rozměr
95x197x95 cm
Materiál
kov, plast
Barva
Šedá
kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží