Sedací souprava - Billy - pravý otoman- šedá

Kód:
0111012001_24
Termín dodání:
2-8 týdnů
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 45 865 Kč
Cena bez DPH: 37 904,96 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Informace
  • Foto

Sedací souprava - Billy - pravý otoman- šedá

Pohodlná prostorná sedací souprava je vyrobená z kombinace pružin a kvalitní PUR pěny. Očalouněna je velmi příjemnou čalounickou látkou. Sedačka je rozkládací a jednoduchým rozkladem vznikne prostorné lůžko pro občasné přespání. Velký úložný prostor je součástí. Sedačka má dvě polohovatelné zádové opěrky, díky kterým bude ležení např u TV ještě pohodlnější. Sedací souprava má dostatečně vysoká záda a je velmi komfortní na posed. Sedačka bude dodána jako na úvodním obrázku v levé verzi (ostatní obrázky jsou pouze ilustrační). Tuto sedací souprava nabízíme také v opačné variantě. Zboží je dodáváno v demontu na paletě.

Celkový rozměr: 226x322 cm

Hmotnost:200 kg
Úložný prostor:ANO
Výška:110 cm
Rozkládací:ANO
Plocha po rozložení:255x120 cm
Základní barva:Soro 90
Výška sedu:48 cm

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

Rozměr
110 cm
Barva
Soro 90
kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží