Kuchyňská linka Luigi II 260/200 bílá/dub artisan
| Cena s DPH: | 11 876 Kč | 
| Cena bez DPH: | 9 814,88 Kč | 
Chci být informován:
- Popis
- Foto
Kuchyňská linka Luigi II 260/200 bílá/dub artisan
Kuchyňská linka Luigi je ideální volbou pro Vaši         kuchyň. Je moderní a         zároveň i       praktická. Skříňky  nabízejí        dostatek úložného    prostoru. Je  vyrobená  z lamina,  které je      odolné  a snadné na údržbu. Díky    svým  rozměrům je   vhodná i do      malých  kuchyní.  Skříňky   si  můžete  sestavit  libovolně.  Kuchyňská      linka je  dodávaná v demontu.      Součástí   balení je     montážní       plánek    včetně    všech    potřebných    spojovacích          materiálů.      Cena je  uvedna  za  sestavu           vyobrazenou na   úvodní           fotografii BEZ PRACOVNÍ DESKY. Kuchyň nabízíme v několika rozměrech i dekorech.Vyobrazené     spotřebiče, dřez a   dekorace nejsou v  ceně. 
Rozměry vrchních skříněk:
skříňka š.80 cm, v.58 cm, hl.30 cm
skříňka nad digestoř s výklopnými dvířky š.60 cm, v.40 cm, hl.30 cm
skříňka š.40 cm, v.58 cm, hl.30 cm
skříňka š.80 cm, v.58 cm, hl.30 cm
Rozměry spodních skříněk:
skříňka dřezová š.80 cm, v.83 cm, hl.45 cm 
skříňka se zásuvkou š.40 cm, v.83 cm, hl.45 cm 
skříňka š.80 cm, v.83 cm, hl.45 cm
| H: | H | 
| 1: | 1 | 
Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.
Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR
S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.




















