Botník Flap 010 4KL dub sonoma/zrcadlo

Kód:
0807020144_24
Termín dodání:
2-8 týdnů
Skladová dostupnost:
u dodavatele
Cena s DPH: 5 651 Kč
Cena bez DPH: 4 670,25 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Informace
  • Foto

Botník Flap 010 4KL dub sonoma/zrcadlo

Po prostorném botníku touží každý milovník bot i početná rodina. Boty se hromadí v předsíni, vzniká chaos a zakopávání o boty je na denním pořádku. Zachraňte svou předsíň před nepořádkem a pořiďte si botník Flap s výklopnými dvířky. Vaše předsíň bude uklizená a zakopávání o boty se stane minulostí. Díky svému provedení pojme botník Flap opravdu velké množství bot. Do každé výklopné přihrádky můžete ukládat boty ve dvou řadách. Botník je vyrobený z lamina, které je odolné a snadné na údržbu a na dvířkách botníku je zrcadlo, které je v předsíni nepostradatelné při úpravě zevnějšku před odchodem z domu. Zracadla také každou tmavou předsíň prosvětlí a opticky zvětší. Botník je dodávaný v demontu a součástí balení je montážní návod včetně všech spojovacích prvků. Cena je uvedena za botník Flap se čtyřmi výklopnými přihrádkami. Vyobrazené doplňky a dekorace nejsou v ceně.

Hmotnost:40 kg
Výška:162 cm
Šířka:70 cm
Hloubka:24 cm

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

Rozměr
162 x 70 x 24 cm
kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží