Sedací souprava Alana L tm.šedá

Kód:
0116014101_24
Termín dodání:
2-8 týdnů
Skladová dostupnost:
u dodavatele
Cena s DPH: 33 290 Kč
Cena bez DPH: 27 512,40 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Informace
  • Foto

Sedací souprava Alana L tm.šedá

Sedací souprava Alana v sobě spojuje 2 důležité prvky, které nesmí chybět žádné sedací soupravě. Jsou to pohodlí a praktičnost. Praktickou stránkou této sedací soupravy je možnost rozložení pro příležitostné přespání návštěvy a nepostradatelné úložné prostory. Úložný prostor s univerzálním využitím najdete v područi, dále v taburetu, který je možno zasunout do druhé područe a samořejmostí je i úložný prostor v sedací soupravě. Jsou dva a využijete je např. na lůžkoviny. Sedací souprava je celočalouněná, takže je vhodná i k umístění do prostoru. Výplň sedáků tvoří kombinace pružin s kvalitní PUR pěnou. Tato kombinace spolu s velkými opěrnými polštáři, zajišťuje pohodlí. Sedací soupravu nabízíme v levém i pravém provedení v několika trendy barvách. Vyobrazené doplňky a dekorace nejsou v ceně. Vzorek látky, ve které bude sedací souprava dodána, je vyobrazen v doplňkových fotografiích.

Hmotnost:200 kg
Úložný prostor:ANO
Výška:90 cm
Šířka:205 cm
Rozkládací:ANO
Plocha po rozložení:150x250 cm
Základní barva:Inari 94
Výška sedu:42 cm
Výška područe:56 cm
Výška opěráku:53 cm
Hloubka sedu s polštáři:56 cm
Délka:305 cm

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

Rozměr
90 x 205 cm
Barva
Inari 94
kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží