Vlněný koberec Steppe - Sheep Grey - 120x170 cm

Kód:
132400_25
Termín dodání:
7-15 dnů
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 11 249 Kč
Cena bez DPH: 9 296,69 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
PO - PÁ 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Informace
  • Foto

Vlněný koberec Steppe - Sheep Grey

Kolekce Sheep of the World se zaměřuje na přirozenost a jednoduchost. Nebarvená a kvalitní vlna najde uplatnění v ložnici, obývacím pokoji, jídelně i na terase. Nadčasové vzory a barvy dodají každému interiéru styl a eleganci. Vlna pochází z celého světa: bílá z Blízkého východu, šedá z Ruska, béžová z Tuniska a hnědá z perských ovcí. Koberce jsou vyráběny v Indii ze 100% ovčí vlny, která perfektně izoluje chlad. Rubová strana je opatřena recyklovanou bavlnou. Jedná se o ručně vyráběné kousky, a proto se mohou vyskytnout drobné odchylky v barvě a vzhledu. Vlněné koberce pouští vlákna, ale mějte na paměti, že se nejedná o vadu, ale o vlastnost použitého přírodního vlněného vlákna. Pro udržení koberce na místě doporučujeme použít protiskluzovou podložku.

Když koberec vybalíte, položte jej naplocho a nechte vlas 2–3 dny pracovat při pokojové teplotě, poté koberec vykartáčujte nebo vysávejte jako obvykle. Pro odstranění uvolněných vláken a zabránění usazování prachu a drobků do kořínků vlákna doporučujeme pravidelné vysávání vysavačem s nízkým výkonem s nastavením vysokého vlasu. Koberce nevystavujte přímému slunečnímu záření, mohlo by dojít k vyblednutí barev. V případě polití okamžitě absorbujte rozlitou tekutinu čistým a savým hadříkem. Vyhněte se drhnutí, aby nedošlo k poškození. Nepoužívejte chemikálie, protože by mohlo dojít k poškození koberce nebo vyblednutí barev. Koberce je možné prát v pračce - perte je odděleně na 30º pomocí jemného cyklu a krátkého programu (max. 30 min). Použijte neutrální čisticí prostředek. Nebělte, vyhněte se použití aviváže. Nenechávejte mokrý koberec v pračce, protože barvy mohou vytékat. Sušte v sušičce při nízké teplotě, nečistěte chemicky.
Materiál:Vlna
Specifikace materiálu:Vlna
Typ vlasu :Střižený (příjemný, praktický)
Využití:vnitřní
Určení dle místnosti:Obývací pokoj
Určení dle místnosti:Dětský pokoj
Určení dle místnosti:Chodba / Předsíň
Vzor:Jednobarevný
Barva:Šedá
Tvar:Obdélník
Třásně:Ano
Speciální vlastnosti:Pratelný
Další vlastnosti:3D efekt (prostřiženo)
Další vlastnosti:Snadná údržba
Země původu:Indie
Typ produktu:Kusový
Třída kvality:GOLD - Nadchne Vás špičková kvalita tohoto výrobku

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

Záruka
2 roky
Rozměr
120x170 cm
Materiál
Přírodní
Barva
Šedá
kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

+420 771 188 117     Po - Pá 10:00 - 15:00


0 kusů / 0

 

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží